Walter Vermeer staat inmiddels 20 jaar op het podium en dat is ook precies de plek waar hij zich helemaal thuis voelt. Binnen deze zakelijke markt is hij succesvol en actief als dagvoorzitter, spreker, presentator en trainer. In de afgelopen 20 jaar heeft Walter meer dan een 1 miljoen mensen toegesproken. Deze ervaring helpt hem bij iedere nieuwe uitdaging op het podium.

Walter: “Bij alles wat ik op het podium doe ga ik uit van de wensen en de input van mijn opdrachtgevers. Wat is de aanleiding van de bijeenkomst? Wat is de beoogde doelstelling van de bijeenkomst? Wie zitten er in de zaal? Wat speelt er binnen het bedrijf? Kortom, allemaal zaken waar ik tijdens mijn voorgesprekken met mijn opdrachtgevers antwoord op hoop te krijgen. Deze informatie en een gedegen voorbereiding zorgen samen altijd voor een geslaagde samenwerking met mijn opdrachtgevers”.

Naast zijn werkzaamheden op het podium, is Walter ook al jaren actief als trainer. Walter traint ondernemers, managers en medewerkers van bedrijven in het groeien op het gebied “overtuigend spreken in het openbaar”
Kijk voor meer informatie eens op www.studiovoorbeterspreken.nl

Naast zijn betaald werk is Walter ook actief als vrijwilliger. In de rol is hij verbonden aan het nationale brandwondencentrum in beverwijk. Voor deze organisatie train Walter jong volwassenen om het meer zelfvertrouwen in het leven te staan.
Walter is zelf als klein kind verbrand in zijn gezicht en dat heeft hem nooit tegengehouden om zijn dromen achterna te gaan. Dat is ook exact deze boodschap die hij wil overbrengen op de slachtoffers van brandwonden.
Kijk voor meer informatie eens op www.brandwondenstichting.nl

Meer over Walter weten? click dan hier..

Erwin Steijlen is een topgitarist, composer en producer die wereldwijd voor de corporate wereld werkt. Zijn muziek en talenten worden gebruikt door honderden brands en bedrijven overal op de wereld.

Merken als BMW, VW, Nike, Seat, Delta Airlines, UEFA, LG, AllSeas, Bentley, Verizon Fios huren hem in voor hun Product Launches, tv commercials en audio branding.
Met meer dan 30 commercials op de amerikaanse tv en zijn muziek in tv series als The Mentalist, Parenthood, Pretty Little Liars en Shameless werd hij in 2016 zelfs genomineerd als tv composer of the year.

Erwin werkte verder oa met grootheden als Cirque du Soleil, DJ Fedde leGrand, Shakira en zelfs Pink!

Erwin schreef het in 2016 verschenen boek “Corporate Music Method, How To Make Money With Music” waarin hij een methode biedt aan musici die van hun muziek willen leven.

Zijn Totally Tuned is het eerste bedrijf ter wereld dat muzikale talenten verbindt aan de internationale, zakelijke wereld middels een innovatief platform en een unieke masterclass. School Meets Market…

Meer over Erwin weten? Click hier.